Kira-kira tiga minggu yang lalu, aku hantar sepucuk surat kepada pihak penaja blog ini, iaitu Nuffnang melalui Nuffnang support. Dalam surat tu, aku dengan ala-ala mengugut bertanya kenapa aku tak pernah dapat Buffered Earning. Sedangkan banyak blog-blog yang baru dari aku senang je dapat. Baru beriklan dengan Nuffnang pun terus je dapat.  Padahal aku dah start beriklan menggunakan Nuffnang sejak 2008 lagi tapi akhir 2010 baru aku dapat cashout duit aku. Maknanya dalam 3 tahun dapat RM50 je kan.Hermm

Aku tak faham, dengan traffic yang sentiasa maintain setiap hari, pemblogwalking pun ramai, tapi masih tak dapat Buffered Earning ni. Aku pun pelik, kenapa jadi camni. Namun Alhamdulillah. Dengan nasihat seorang rakan, dan selepas mengamuk dengan Nuffnang, tiba-tiba je aku terus dapat Buffered Earningshaha. Thank You Nuffnang!!

p/s: Esok ada final presentation untuk Internship. Wish me all da bez!