Salam.
Dah lama aku tak buat benda ni. Kali ni aku di tag oleh Papoki dan Wanie. Dua-duanya merupakan komiti Tunas Cemerlang. Jom layan..

1) Apa yang anda rasa sekarang
-Aku tak suka kongsi apa yang aku rasa..

2) Rate tahap keemoan anda (1-5)
-1 je kot

3) Warna kesukaan anda?
-Hitam,Biru, Putih dan Hijau

4) Kalau diberi peluang, anda mahu jadi artis?
-Mau saja

5) Bagi satu sikap yang ada pada anda
-Kadang aku terlalu baik dengan sesetengah orang dan sebaliknya pada orang lain.

6) Anda rasa ada seseorang sedang meminati anda?
-Mungkin. Papoki dan Wanie. Sbb tu dioorang tag aku haha

7) Kalau anda sedang berduka,apakah yang anda akan buat?
Tepon mak kat umah atau citer problem kat kawan-kawan

8) Jika anda wanita berapakah mas kahwin yg sesuai untuk anda?
-Mas Kawin tak perlu mahal rasenya

9) Anda suka pemberi tag ini kerana…
-Dua-dua nmpak mcm baik. Tapi hati aku tak tahu. Mungkin ada busuk skit-skit.haha

10) Jika anda menjadi pemberi tag ini,, apakah perkara pertama yang akan anda lakukan??
-Try cari kawan yg rajin update blog dan tak buat lagi tag ni
- Pergi blog diorang,dan bgtau kat chatbox
- Tunggu diorang buat huhu

Tag 7 orang member anda:
- Cik Sunnymiso
- Cik Aja
- Cik Irda
- Encik Cyclo
- Encik Hadio
- Encik Irsyad
- Encik Abu