Alhamdulillah, semalam barisan abang dan kakak final year Chemical Engineering, Cheme Jan 07 ataupun nama glamernya CJ7 telah selesai mengadakan majlis berbuka puasa beramai-ramai. Walaupun ramai jugak yang tak dapat hadir, tapi yang hadir tu masih lagi ramai hehe. Kali ini, saudara Aminuddin telah dilantik sebagai organizer  yang tidak bertauliah.

Tentatif bermula dengan berkumpul di masjid lama, UTP untuk mendengar sedikit tazkirah yang disampaikan oleh saudara Syafiq dan Aminudin sendiri. Selepas sesi bergambar, semua CJ7 bertolak ke Restoran Rusna di Tronoh bersama beberapa buah kereta.

Kemungkinan ini adalah Ramadhan terakhir kami bersama-sama di UTP sebelum semuanya akan menghabiskan pengajian pada bulan 12 ini.(kecuali aku  >_<). Dan juga ramadhan terakhir sebagai anak gadis kepada dua orang coursemates yang akan bergelar isteri orang tak lama lagi. Dan mungkin juga Ramadhan terakhir hidup berdua buat salah seorang coursemate lelaki sebelum menjadi seorang bapa pada bulan Februari 2012 nanti. Insyaallah. Tahniah kepada mereka. Entah bila giliran aku nak sampai hehehe.

Jom layan gambar kat bawah~


Di atas ni gambar-gambar yang dirakam oleh tiga fotographer berbeza sepanjang majlis berlangsung. Yang Khairudin punya aku tak tahu dah upload ke belom. Semua gambar-gambar diatas adalah hak milik Faiz Fudzailli, Nasrullah dan Syafiq. Terima kasih kepada mereka =)