Bukan Sekadar Cakar Ayam
Hanya ingin meneruskan kehidupan yang kuchalana....

Haihhh

Posted In: , . By Hazwan Arif


Stress..
Frust..
Banyak benda yang tak jadi..
Banyak benda yang tak kena..
Too much work..
Too much pressure..
Arghhh

Gagal untuk uruskan masa..
Tidur tak cukup..
Makan tak cukup..
Belajar tak cukup..
Haihhh

Tolong-tolong...
Ceriakan hatiku yang gundah-gulana ini..
=(



Sambung Bacaan

Oh Juwita

Posted In: . By Hazwan Arif

Kali pertama dengar lagu ni, aku dah mula suka. Best jugak suara budak Nubhan ni. Layann~~


Oh Juwita by Nubhan

Duhai Juwita sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencoba untuk fahami
Aku yang selalu mencoba untuk menyayangimu disini
Duhai Juwita masihkah hancur hatimu
Setelah patah ditinggalkan kekasihmu
Ada aku yang akan selalu temani mengusap tangismu

Korus:
Akulah lelaki yang bisa mencintamu
Hingga nanti aku akan mati
Akulah lelaki yang bisa menjagamu
Hingga nanti akhir nafasku ini

Duhai Juwita sungguh aku tak mengerti
Tak pernah engkau mencoba untuk fahami
Aku yang selalu mencoba untuk menyayangimu disini

Tak akan ada lagi lelaki yang bisa mencintamu seperti ku
Uoooo…..

Ulang Korus

Sambung Bacaan

Salam

Mula-mula sekali, aku nak mintak maaf kepada fan Liverpool krn gagal untuk menyaksikan kekalahan bergaya diorang kepada Manchester United baru-baru ni. Aku sangat kesal kerana tidak dapat mengesat air mata korang malam tu. Sori la, aku ada event MAKK kat Chancellor Hall malam tu.

So, bagi menebus kesalahan aku, aku ingin mengajak korang sama-sama berkaraoke bersama aku menerusi lagu Sandarkan Kepada Kenangan. Lagu ini dicipta khas bagi peminat Liverpool yang sering mengagung-agungkan kegemilangan zaman lampau mereka. Dipersilakan:

Sandarkan Pada Kenangan

(Gerrard)

Kenangan manis kau dan aku

Takkan terluput

Tackle ranjau dalam berliga

Lumrah dunia


(Torres)

Kalah dan kalah

Piala dikenang

Perasaan menjadi rindu


(Carragher + Insua + Agger)

Oh

Lihatlah...diriku yang kehilangan

Tanpa Piala ligaku sayang

Siapalah aku


(Torres + Gerrard)

Kalah dan kalah

Man U yang salah

puncak dendam berpanjangan

Ohhhh


Benitez - solo


(Mascherano)

Mengapa kita harus terkecewa


(Maxi)

Kerana Reina dan bola pantai


(Mascherano)

Apa yang telah terjadi pada kenangan


(Maxi)

Sememangnya aku tak pernah melupakan


(Mascherano)

Mengapa mesti ada kekalahan lagi


(Maxi)

Kerana liga dan juara luput dalam perlawanan


(Gerrard + Torres + Aquilani + Babel + Benayoun)

Marilah semua

Kita saling ingat mengingat

Kalaulah kalah lagi

Kita sandarkan pada kenangan


Benitez - solo


(Carragher + Insua + Agger)

Oh

Lihatlah...diriku yang kehilangan

Tanpa Piala ligaku sayang

Siapalah aku


(Torres + Gerrard)

Kalah dan kalah

Man U yang salah

puncak dendam berpanjangan

Ohhhh


Benitez - solo


(ulang duet antara Mascherano dan Maxi)

Mengapa kita harus terkecewa

Kerana Reina dan Arsene Wenger

Apa yang telah terjadi pada kenangan

Sememangnya aku tak pernah melupakan

Mengapa mesti ada kekalahan lagi

Kerana liga dan piala luput dalam perlawanan


(Gerrard jerit)

Apa yang harus KITA LAKUKANNNN?!!!


(satu pasukan termasuk pemain simpanan dan youth squad)

Kita sandarkan pada kenangannnnnnn


p/s: lagu ini ditujukan khas buat Mikro, Amin, Amer Ber, Abu, Pojie, Zaki Saeed dan juga fan Liverpool yang lain. Sabar ek =)


~sekadar gambar hiasan~


Lagu asal: Jamal Abdillah & Ogy Ahmad Daud
Penghargaan: Sokernet


Sambung Bacaan

Tag ~ Wallpaper

Posted In: . By Hazwan Arif

Salam

Aku tersilap bukak 2 buah blog, Wan Pai dan Papoki dan tak pasal-pasal jugak aku kena tag. Nasib baik senang je. Layann~

1. You have to print screen wallpaper that you are using now.


2. Tell us why you like the wallpaper.
  • Nampak macam cantik
  • Sebab ada gambar aku dalam tu (cuba cari hehe)
  • Sebab aku malas nak tukar
  • Aku sayang CJ7 =)
3. Tag 10 people

Sape-sape yang bukak blog ni dimestikan menjawab tag ini. Kalau tak buat, akan terkena sumpahan(Papoki yg cakap). Haha


Sambung Bacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...