~ETP54: Gold Medal & Best Poster Award~
Salam..

Seperti yang pernah aku ceritakan sebelum ni, group Engineering Team Project (ETP) aku, ETP 54 telah berjaya melayakkan diri ke Engineering Design Project ke 25 (EDX25). Untuk pertandingan ini, group aku telah menghasilkan sebuah prototaip yang dinamakan Corazza.

Corazza aadalah sebuah helmet yang berfungsi untuk mengejutkan orang yang tengah mengantuk atau orang yang hilang fokus ketika menunggang motosikal terutamanya untuk perjalanan jauh. Juga menyediakan keselesaan kepada pemakai kerana menyediakan sistem penyejukan di atas kepala. Hebatkan??hehe

Akhirnya, selepas berhempas pulas selama 10 minggu, group ETP54 telah berjaya merangkul Gold Medal dlm EDX25 ini. ETP54 juga berjaya memenangi kategori Best Poster ETP dan juga terpilih untuk mempersembahkan projek ini di depan mantan perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad. Tapi sayangnye, tun balik awal. sangat mengecewakan T_T..

~Our Booth~

Oleh itu, aku nak ucapkan tahniah kepada semua ahli team ETP54 iaitu Abdul Rahman @ Domen, Ahmad Sharif @ Amad, Nadiatul Hashwin @ Nad, Muhd Hisham @ Mabuk dan last skali Salae Hamadukan @ Gan. Korang memang hebat, walaupun kita tak pernah kenal sebelum ni, tapi kita berjaya membentuk sebuah team yang mantap. Juga terima kasih utk supervisor ETP54, AP Dr Balbir Singh Mahinder Singh yang banyak memberi sokongan utk ETP54. Thanx kerana selalu membasuh kami =)

~Our Supervisor =)~

Aku juga nak ucapkan tahniah kpd [AwOk2] krn sangat perform dalam EDX kali ini. Tahniah untuk rumet, Aik dan juga Eju krn merangkul Gold Medal. Tahniah juga untuk Paih GS, Stopa, Matyo, Migho, Deli, Alip,Micro, Nijey dan juga Mamat krn merangkul Silver Medal. Terbaik lah!!!

Juga buat ChemE Jan07, tahniah juga untuk korang. To Kerol, Pojie, Din, Luqman, Nipi, Irda, Syak, AhSeng, Fain, Pehe, Liza, Wan Salma, Syafy, dan ramai lg, tahniah untuk korang. ChemE Jan07 are the best rite??=)

Thanx kpd mereka yg datang melawat booth ETP54. Thanx to TC09, Mareney, Papoki, Fana, Diman, Amir, Hairi, Yana dan Farah yang datang menjenguk. Thanx jgk utk komiti MAKKXI yg datang esp dr Cnp, tq banyak2. Smoga korang akan buat yg lebih baik lepas ni.

Sampai sini saja lah. Malam ni aku ade test. Wish me all de bez =)

~Letih giler~


p/s: Hadi, aku kecewa mu dok mari. MAKK mu x mari gok. Naseb baik edx Ujie jd wakil mu..hishh