Bukan Sekadar Cakar Ayam
Hanya ingin meneruskan kehidupan yang kuchalana....

Update

Posted In: . By Hazwan Arif

Aku tak tau nk update pe daa..
so, jom aku blanja sarapan pagi.
nyum3..



Terima kasih krn mmbaca blog yg tak di update ni.hoho
bye!
Sambung Bacaan

Balik Kampung..

Posted In: . By Hazwan Arif

Salam..

Tinggal beberapa jam lagi sebelum aku meninggalkan UTP. Huh, sekejap je masa berlalu. Sedar tak sedar, dh 5 sem aku di sini. Pagi esok, aku akan bertolak ke KL, sbelum meneruskan perjalanan ke Genting. Yahoo. Biasa la, dh stress sangat study, time mcm ni la nk enjoy.hoho.. Nk ikut?jom..

Sekarang ni, aku nk share gmbar2 yg bg aku agak menarik pd sem ni. Jom tgk...


||yg ni gambar time demo Palestin hari tu. smpai sekarang aku masih mmboikot,tp bkn semua la.hehe||

||yg ni gambar commitee MAKK hari tu. aku suke dpt keje dgn korng.Gud luck for everything||

||yg ni gambar kat Lost World Tambun. time study week pun sempat lagi dtn cni.mmg hepi giler ah time ni||

||ni plak time Climbathon kat Bukit Keledang. Rumete aku dpt no 3. kenyang aku mkn hamper.haha||

||ni gambar kat Teluk Batik. terseksa zahir dan batin aku time naik moto hari tu.haha||

||Cik Nor~Team futsal aku.hehe||

||Gen 20-Group nasyid aku. Sayangnye, kami gagal ke final.huhu||

||ChemE Jan 07 berfutsal di Menglembu||

||Majlis kahwin di rumah Nash. Knpe dgn Poji tu??||

Sampai disini saja utk sem ni. Sem depan jumpa lagi. Terima kasih krn sudi mmbaca blog ni. Lpas ni, kurang skit update di blog ni. huhu.
Bye2...


Sambung Bacaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...