Salam…
Tanpa disedari, cuti minggu ni berlalu dgn pantas. Tak sempat lngsung bg penulis mnyentuh buku utk mmbuat assignment atau prepared utk test yg akan datang. Rugi betol. Tp kalau ade mase,bkn buat pun kerja2 tu.haha

Semalam dan hari ni, jadual hidup penulis agak padat sket. Bermula pg semalam, penulis tlah menjoinkan diri dlm pertandingan sepak raga sempena V3 Sports Karnival(maaf kalau tersilap).Alhamdulillah, team penulis yg dibarisi pemain berpengalaman iaitu Hafiz Mikro, Miro dan penulis sendiri, berjaya mndapat tmpat kedua. Walaupun dah hampir setahun tak menyentuh bola takraw, namun team penulis tetap berjaya.hehe

Lepas abis main je, penulis terus pulang ke bilik utk bersedia ke kelas Mandarin. Walaupun agak terlewat sedikit, tp lecturer ok je. Dia tak marah. Hua3.. Balik je dr kelas, penulis terus ke kafe V4 utk makan tghhari. Lapar giler sbb tak mkn lgsung dr pagi. Lpas makan je, balik ke bilik skejap dan terus ke Ipoh dgn Miro krn ada sedikit urusan peribadi.hehe..

Balik je ke UTP, terus ke pdng utk bermain bola. Lepas berlaku beberapa adegan kejar-mengejar bola, penulis pulang dgn keletihan tp trpaksa plak ready utk first meeting EW under department Ceremony dan Protokol. Meeting biase2 je, just sesi suai kenal dan bhg tugas. Lepas meeting dan sedikit “borak”ing, penulis terus ke bilik dan tidur.

Hari ni plak, penulis bnyak mnghabiskan utk persediaan MAKK X Road Show di V2 dan Poket D. Haa, bercakap pasal roadshow, esok akan bermulanya roadshow MAKK kat Pocket D. So, kpd bdak2 UTP yg terbaca blog ni, jemput2 lah dtng ye. Sila rujuk di bawah:

Date : 2, 3 and 4 March 2009 (Monday until Wednesday)
Time : 8am - 5pm (2nd and 3rd March) and 8am - 2pm (4th March)
Venue : Room 9 and Pocket D Foyer

EXHIBITION BOOTH

1. DiGi (Pocket D and USM Cafe)
2. FINALIST for Popular Student (each Village)
3. MAKK X Ticket Counter
4. Kartunis (Portrait)
5. Muslim Choice (Boutique) – get your MAKK Theme Clothes HERE!
6. Visi Mulia (Frozen Food)

GAMES & CHALLENGES
1. Rubix Cube Time Attack Challenge
2. One on One SMS Challenge!
*Ada hadiah beb!!

FOOD AND BEVERAGES
• Double Layer Yogurt (Dadih) – RM1.00
• Susu Goncang Pisang or Banana Milkshake – RM2.00
• Mixed Sweet – RM1.00
• Marshmallow + Chocolate coating – RM1.00
dan banyak lg…

Kpd sape2 yg berminat utk dtng ke malam MAKK nanti pd 11 April, sila2 lah dtng menjenguk kami di poket D. Kalau nk jumpe aku, dtang pukul 1. haha

*MAKK ialah Malam Anugerah Kolej Kediaman. :)
*Maklumat lanjut, sila klik di sini..